Kategorier
Uncategorized

Ruter – planlegg reisen med ruter

I dette blogginlegget skriver jeg om appen Ruter som er en primær del av livet for mange reisende i Norge. Det er selvsagt en gratis plattform som gjør det enklere for oss alle å vite hvor vi skal reise fra, når, muligheter og man kan også lagre reisebillett digitalt i appen istedet for ha det fysisk. Vi bruker ruter appen når vi skal til et sted f.eks. hjem til skolen. Og appen viser til enkleste og kjappeste reisevei gjennom buss, t-bane eller trikk. Appen viser også til hindringer altså alternative reiser pga trafikk eller forsinkelser. Det er et av de mest nedlastende appene i Norge, og blir beskrevet som ganske pålytelig og effektivt.

Appen blir brukt eller kan bli brukt av absolutt alle som reiser kollektivt i Norge. Alle som skal benytte seg av f.eks. bussen gjennom uka er forbrukerne. Det er vannskelig å holde styr på når bussen skal dra fra stasjonen til enhver tid eller når siste t-bane går. Så Ruter gjør det enklere for alle reisende å beregne ankomst og avgang ved absolutt alle anledninger.

Transformasjonskostnader

Ruter har vært et av de mest nedlastbare suksessene i Norge. Det har vært en stor pluss for intektene av ruter generelt. Da appen gjør det enklere for reisende å handle mer, enn de som regelmessig glemmer å gå innom butikken for å handle billett. Ulike rapporter gitt fra ulike medieoppslag viser at kollektivreisende har ofte billett tilgjengelig nå enn ti år tilbake. Ankomsten av tjenesten gjør hverdagen for mange lettere på flere måter i tid og orden.

Jeg personlig bruker stadig ruter, ved planlegging av reise mellom skole eller jobb. Jeg har alltid billetten min lagret på appen, istedet for å ha et fysisk kort man mister stadig. Og er det slik at at du skal ta med flere på reise kan enkelt kjøpe det på appen uten å måtte bry seg om å kjøpe syk ulike forskjellige billetter. Det blir mye enklere for alle og nokså effektivt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *